Gode nettsteder som er enkle å bruke

Design og webutvikling

Vi lager gode nettsteder som er brukervennlige og enkle å bruke.

Ved å definere et tydelig mål for nettstedet kan man deretter finne ut hva brukerne trenger. Vårt fokus er at brukerne skal nå riktig informasjon på en rask og oversiktlig måte. Et nettsted for oss er å kombinere brukervennlighet, innhold og godt design.

Mobil, nettbrett og PC

Som kunde skal du være sikker på at ditt nettsted fungerer på mobil, nettbrett og PC. Et nettsted for alle enheter designes med responsivt design.

Responsivt design gjør at samme nettsted kan tilpasse seg skjermstørrelsen på mobil, nettbrett og PC. Visning av innhold tilpasses hvert enkelt medie slik at innholdet blir formidlet på best mulig måte. Dette gir en optimal brukeropplevelse og enkel navigering på alle enheter.

Design

Vårt fokus på design er at det skal gi en god brukeropplevelse.

At brukeren lett finner frem på ditt nettsted er avgjørende for suksess. Dette krever en gjennomarbeidet informasjonsarkitektur. Form, farge og identitet kombineres med brukervennlighet. Et godt design gjør at dine kunder kommer tilbake til ditt nettsted.

Innholdsstrategi

En god innholdsstrategi definerer hva slags innhold man trenger på nettsiden. Vel så viktig er å finne ut hva slags innhold man ikke trenger å ha på nettsiden.

Vi hjelper deg med å definere hvilket innhold som skal prioriteres utfra hvilke mål man har med nettsiden. Strategien tar også for seg hvordan man best organiserer produksjon av innhold og hvem/når man skal oppdatere innholdet.

Gevinster

En innholdsstrategi er med på å gjøre nettsiden brukervennlig og ofte ser man gevinster i form av økt trafikk til sidene. Med rett innholdsstrategi vil vi at nettsidene hjelper deg med:

  • Selge mer, flere bestillinger
  • Tilby bedre tjenester
  • Færre telefonhenvendelser f.eks. til kundeservice
  • Bygge relasjoner til kunder og brukere

Netthandel

Vi leverer netthandelsløsninger for små og store nettbutikker.

Våre nettbutikker håndterer produkter, tjenester og transaksjoner på en sikker og fleksibel måte slik at dine kunder får den beste kjøpsopplevelsen.

Integrasjoner

Vi kan integrere mot de fleste ERP/CRM-systemer for effektivt kunne eksportere og importere kunde- og ordreinformasjon mellom nettstedet og forretningssystemet.

Betalingsløsninger

Våre løsninger støtter de mest brukte betalingsløsningene i Norge som Payex, Nets (Netaxept), Dibs, Paypal og Klarna. Vi hjelper deg med en brukeravtale med en betalingsleverandør slik at nettbutikken dekker dine ønsker og behov.

Søkemotoroptimalisering

Med søkemotoroptimalisering gir vi våre kunder kvalifisert trafikk til nettstedet.

Hensikten er å gi forbedret synlighet i søkemotorene, f.eks. Google, slik at brukere velger ditt nettsted. Høyere rangering i søkemotorene gir fler besøk på nettsidene. Dette får vi til ved å tilrettelegge nettstedet og innhold i henhold til søkemotorenes retningslinjer.

Områder vi analyserer er:

  • Innhold – Hva ønsker man å rangere?
  • Teknisk løsning – Er CMS og rammeverk satt opp riktig?
  • Eksterne lenker – Hvem lenker til dine sider og hvordan?

Vi bruker Google Analytics som analyseverktøy.

WordPress

Vi bruker WordPress publiseringsløsning som er enkel å bruke for administrator og forfattere.

WordPress er en CMS publiseringsløsning som er fleksibel, skalerbar og stabil. WordPress publiseringsløsning er mal- funksjons- og modulbasert, som gjør at vi kan tilby våre kunder skreddersydde løsninger basert på standard programvare.

WordPress er intuitivt og meget brukervennlig for innholdsadministrator og forfattere. Enten du trenger et enkelt eller et omfattende nettsted så har vi løsningen for deg.